Over mij

Natuurlijk wilt u ook iets weten over mij, aangezien u mij goed genoeg moet vertrouwen om te zorgen voor iets heel kostbaars. Wie ik ben leest u hieronder.

Dit ben ik.

Mijn naam is Veronique Olfers - van der Heijden en ik ben sinds kort woonachtig in Haaren. Ik heb 32 jaar werkervaring in verschillende bedrijven zoals winkels, kinderopvang, wasserette, cafetaria en supermarkt. Maar van mijn grootste liefde en passie, namelijk het zorgen voor honden, heb ik nog niet mijn werk kunnen maken. Tot nu. Ik kreeg de kans van mijn leven om op mijn eigen terrein een hondenopvang te beginnen, en heb dit met alles wat ik heb aangepakt!

Max DayCare mag in mei 2024 alweer 3 kaarsjes uitblazen en daar ben ik enorm trots op! 

Mijn eerste ervaring komt geheel uit het hebben van mijn eigen honden. Van Poedel tot Bouvier, van Border Collie tot Chihuahua. Ik heb ze allemaal gehad van groot naar klein. Een tijd geleden zocht ik naar een honden opvang voor een vakantie, maar ik kon maar weinig vinden voor mijn kleine hondjes. Ik ben eigenaar van twee Chihuahua's en wilde graag een kleinschalige opvang vinden, waar ze dezelfde aandacht zouden krijgen als thuis.

Ik kwam erachter dat in de buurt van mijn woonplaats niets te vinden was, dus zag ik dit als een mooie kans. 

Om ervoor te zorgen dat ik goed geïnformeerd was in het opvangen van honden, heb ik mijn honden en katten besluit gehaald.

Van droom naar idee en nu werkelijkheid.
Wij hebben sinds kort een boerderij gekocht en hebben die kans waar kunnen maken. Mijn man heeft een eigen bouwbedrijf en heeft van een van onze nieuwe (oude-)gebouwen een prachtige hondenopvang gemaakt. Een heerlijk grootte binnenplaats van 85 m² en een geheel afgezette buitenplaats van 220 m² om lekker buiten te kunnen ravotten. Ik wilde graag de binnenspeeltuin voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming, met daarin kussens, zachte manden en vooral veel speelgoed. Precies zoals ik het graag voor mijn eigen honden zou willen hebben. 
Wilt u meer zien, klik dan op Galerij.